Categorieën

Rotterdam producten / Hoezo? Ouzo! - fles 500 ml

Hoezo? Ouzo! - fles 500 ml
0 Reviews | Review toevoegen

‘Hoezo? Ouzo’ is echt een Rotterdams product. Een mooi voorbeeld van de ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit.

Standaard levertijd

2 dagen

€ 26,50
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Leuk Rotterdams cadeau? Kijk hier verder!

‘Hoezo? Ouzo’ is echt een Rotterdams product. Een mooi voorbeeld van de ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit. Je begint gewoon met de overgebleven wijn van je vader en een tot distilleerketel omgebouwde boiler en voor je het weet produceer je op Rotterdamse bodem een ambachtelijk topproduct. Ach ja die Grieken, die hebben ook een geschiedenis van varen en havens, zal Stefan gedacht hebben toen hij zijn Rotterdamse Ouzo ontwikkelde. Om kwaliteit te garanderen werkt Stefan van Hees samen met een lokale distilleerderij. De Rotterdamse Ouzo is er in 3 maten: 0,2, 0,5 en 0,7 liter. Stin igeia mas! (Proost).


ROTTERDAMMERS ZIJN TROTS OP HUN STAD EN WAT DAAR GEMAAKT WORDT. EN TERECHT!

De stad is gewoon top, geen discussie. Bezoekers nemen die fijne herinnering graag mee naar huis, in tastbare vorm. Om thuis nog even na te genieten én om anderen daarin te laten delen. Ook terecht! Er worden zo’n mooie delicatessen ontwikkeld in Rotterdam en omgeving. En die lokale, ambachtelijke producten zijn niet overal verkrijgbaar. Maar wel via de online webshop van Rotterdamse Pakketten. Overal waar de besteller kan komen en het hele jaar door, uitgezonderd de seizoensgebonden en sommige kleinschalig geproduceerde artikelen.

Om zelf te genieten van deze Rotterdamse lekkernijen, of om cadeau te doen stelt Rotterdamse Pakketten productpakketten samen. Klein, groot, of thematisch, cadeau-verpakt voor uw vrienden, zakenrelaties of personeel, wij denken graag met u mee over de inhoud en de vorm.

Onder de naam Rotterdamse Pakketten( h.o.d.n. Brandstore De Rotterdamsche Oude, de eerste en de enige), biedt Klaas van der Mast Rotterdamse lekkernijen aan, veel zijn er plaatselijk ontwikkeld en gemaakt onder het motto: niet lullen maar poetsen. En daarna genieten! Rotterdamse kwaliteitsproducten die in de zin van ouderwets handwerk zijn bereid; heb je een goed of smakelijk idee? Gewoon beginnen, hard werken en in jezelf geloven. En geen flauwekul, maar gewoon goed spul leveren. Dat is typisch Rotterdam en dat is wat Klaas met deze webshop voor ogen heeft. Ontdekken en verkopen van mooie Rotterdamse producten.


Lekkere & leuke Rotterdamse producten die in de webshop van de Rotterdamse Pakketten op de modernste manier voor u bereikbaar zijn (typisch Rotterdams, tegelijk oud én modern). Want jammer, maar waar: niet iedereen kan op een terrasje aan de Maas onder het genot van onze overheerlijke Rotterdamsche Oude kaas met een trendy biertje van stadsbrouwerij Noordt genieten van het Blaakse Bos en het Witte huis. Maar niet getreurd, met de webstore haalt u toch een stukkie Rotjeknor in huis. En heeft u wél het geluk in Rotterdam te zijn, u kunt mij vinden in de Markthal, unit 54. In de mooiste shopping mall van Nederland, laat ik u graag proeven van een geweldige kaas. Met een glaasje Port of Rotterdam, verscheept uit Portugal. Of de overheerlijke Rotterdamsche Confituur, de zeemansboter, de Rotterdammertjes, Rotterdamse Bal, de Maasstroompjes, de bieren van Noordt. 

Ouderwets lekkere producten die iedereen moet kennen: “weet u, tijdens evenementen merkte ik dat veel Rotterdammers niet wisten dat deze wereldstad naast een wereldhaven ook een eigen wereldkaas heeft. Net als de stad, een product van de allerbeste kwaliteit met de modernste inzichten gemaakt. Dát wil ik graag aanbieden aan Rotterdammers, maar ook aan alle Nederlanders en al die wereldreizigers die hier komen. Ik ben groos op de stad en laat dat ook graag weten.”

 

Rotterdamse lekkernijen - Origineel Cadeau
 

Vaak plaatselijk ontwikkeld en gemaakt onder het motto: niet lullen maar poetsen. En daarna genieten!  Rotterdamse kwaliteitsproducten die in de zin van ouderwets handwerk zijn bereid; heb je een goed of smakelijk idee? Gewoon beginnen, hard werken en in jezelf geloven. En geen flauwekul, maar gewoon goed spul leveren. Dat is typisch Rotterdam en dat is wat Klaas met zijn Rotterdamse Pakketten( h.o.d.n. Brandstore De Rotterdamsche Oude) voor ogen heeft. Ontdekken en verkopen van mooie Rotterdamse producten.

Ouderwets lekkere Rotterdamse producten die in de webshop van de Rotterdamsche Oude op de modernste manier voor u bereikbaar zijn (typisch Rotterdams, tegelijk oud én modern). Want jammer, maar waar: niet iedereen kan op een terrasje aan de Maas onder het genot van onze overheerlijke Rotterdamsche Oude kaas met een trendy biertje van stadsbrouwerij Noordt genieten van het Blaakse Bos en het Witte huis. Maar niet getreurd, met de webstore haalt u toch een stukkie Rotjeknor in huis. En heeft u wél het geluk in Rotterdam te zijn, u kunt mij vinden in de Markthal, unit 54 tegenover Leonidas en naast De IJssalon.

 

Selectie van Rotterdamse producten/ lekkernijen bij ons te koop zowel in de markthal als in de webshop:


- PiNeut, diverse smaken, 200 + 500 ml
- Rotterdams ABC, boekje, 124 blz
- Humor uit Rotterdam, boekje, 125 blz
- Containerdoosje, Kaapse Koekjes, 150 gram
- Maasstroompjes, zakje/ box/ koektrommel
- Rotterdammertjes, snoepjes, Erasmusbrug/ Centraal Station/ Euromast/ Feyenoord
- Stroop( je mouwen op)Wafels, 10 stuks, 300 gram
- Noordt bier, diverse smaken, 330 ml
- Kaapse Brouwers, diverse smaken, 330 ml
- Souvenir, Natte T-doek
- Souvenir, Rotterdamse Deurhangert, Niet storen/ Welkom
- Rotterdamse Honing, fruitig, 190 ml
- Rotterdamse bal, chocolade, 9 stuks
- Koelkastmagneet, Geen woorden maar daden, 8 soorten
- Rotterdamsche krotenmosterd, 190 ml
- Rotterdamsche Oude, mosterd dille dip, 190 ml
- Rotterdamsche Oude, cranberry dip, 190 ml
- Rotterdamsche Oude, Miniport, rood + wit, 375 ml & 700 ml
- Rotterdamsche Oude, Kaas, Wedge 36 weken, 150 gram
- Rotterdamsche Oude, Kaas, Schuitje 36 weken, 300 gram
- Rotterdamsche Oude, Kaas, Schuitje Limited 100 weken, 300 gram
- Rotterdamsche Oude, Kaasbollen, zakje, 125 gram
- Rotterdamsche Oude, Wijn, Rood/ Wit/ Rosé, 700 ml
- Rotterdamsche Oude, jam, diverse smaken
- Rotterdamsche Oude, Balsamico, vijgen dadel, 200 ml
- Rotterdamsche Oude, Studentenhaven, 225 gram
- Rotterdamsche Oude, mini vijgen op port
- Kaaspapier, voor uw opengemaakte kaas
- Originele Rotterdamsche Oude cadeaudoos, vierkant + achthoekig
- Originele Waro Daro Containerdoos

 

Relatiegeschenken met Rotterdamse Pakketten

Bent u een Rotterdams bedrijf? Of is uw bedrijf gevestigd in Rotterdam? Laat dat ook uw klanten en relaties weten en verras hen op een smaakvolle manier met een cadeaudoos samengesteld door ons. Hét relatiegeschenk vol heerlijke Rotterdamse trots. In nauw overleg met u stelt Rotterdamse Pakketten een cadeau samen van hoogwaardige foodspecialiteiten van Rotterdamse bodem en in Rotterdamse bedrijven vervaardigd. Door het brede assortiment aan producten kan voor elke branche een toepasselijk themapakket samengesteld worden; voor binnen- en buitenlandse relaties, voor mannen en vrouwen en zelfs voor de kids van uw klanten. Van bier tot cider, van fruitsap tot thee, van wijn tot port, overheerlijke Rotterdamsche Oude kaas met een grote variatie aan fijne bijgerechten, hartige en zoete snacks, jam en tussendoortjes. Sommige in Rotterdam vervaardigd, alles met een Rotterdamse uitstraling, net als uw bedrijf. U bepaalt het corporate design van de verpakking, Rotterdamse Pakketten verzorgt de inhoud, desgewenst aangevuld met uw eigen promotieartikelen. Bent u geinteresseerd om op deze originele, smaakvolle en vooral Rotterdamse manier het goede contact van uw relaties met uw bedrijf te bevestigen, neem dan vrijblijvend contact op met de eigenaar van Rotterdamse Pakketten(h.o.d.n. Brandstore De Rotterdamsche Oude), Klaas van der Mast.

 

Dit Rotterdamse cadeaupakket  is per stuk te bestellen. Voor grotere aantallen of andere samenstelling kunt u contact opnemen via info@rotterdamsepakketten.nl of bel met 010-3073474.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.