Categorieën

Pakketten & cadeaus / Cadeau Dozen

Weergave:
 


Bezig met laden...

Relatiegeschenken - Rotterdams themapakket

Ooievaarskuitenvet - Rotterdamsche Oude cadeaupakket met kaas en wijn
shopping_basket
search

Ooievaarskuitenvet - Rotterdamsche Oude cadeaupakket met kaas en wijn

€ 32,50 p/Set
De Banaan - Rotterdams cadeau met oude kaas & port
shopping_basket
search

De Banaan - Rotterdams cadeau met oude kaas & port

€ 37,50 p/Set
De Hef - Cadeau Rotterdamsche Oude
shopping_basket
search

De Hef - Cadeau Rotterdamsche Oude

€ 38,50 p/Set
De Koopgoot - Origineel Rotterdams cadeau met kaas & wijn
shopping_basket
search

De Koopgoot - Origineel Rotterdams cadeau met kaas & wijn

€ 39,50 p/Set
Hunkerbunkertje  - Rotterdamse (Kerst-/ cadeau) pakket
shopping_basket
search

Hunkerbunkertje - Rotterdamse (Kerst-/ cadeau) pakket

€ 40,50 p/Set
De Kist van Quist - Echt Rotterdams cadeau met kaas & portwijn
shopping_basket
search

De Kist van Quist - Echt Rotterdams cadeau met kaas & portwijn

€ 40,75 p/Set
De Bierhaven - Rotterdamse cadeaupakket met kaas en bier
shopping_basket
search

De Bierhaven - Rotterdamse cadeaupakket met kaas en bier

€ 45,50 p/Set
Het Glazen Paleis - Rotterdamsche Oude kaas cadeaupakket
shopping_basket
search

Het Glazen Paleis - Rotterdamsche Oude kaas cadeaupakket

€ 46,50 p/Set
Lekker Zooitje - Rotterdamse geschenken
shopping_basket
search

Lekker Zooitje - Rotterdamse geschenken

€ 49,50 p/Set
Manhatten aan de Maas  - Origineel relatiegeschenk
shopping_basket
search

Manhatten aan de Maas - Origineel relatiegeschenk

€ 50,50 p/Set
De Kuip - Rotterdams cadeaupakket
shopping_basket
search

De Kuip - Rotterdams cadeaupakket

€ 55,75 p/Set
Harbour of Rotterdam  - Kerstpakket
shopping_basket
search

Harbour of Rotterdam - Kerstpakket

€ 68,75 p/Set
Kop van Zuid - Rotterdamsche Oude geschenken
shopping_basket
search

Kop van Zuid - Rotterdamsche Oude geschenken

€ 79,50 p/Set
De Rotterdam - Relatiegeschenken en/ of kerstgeschenken
shopping_basket
search

De Rotterdam - Relatiegeschenken en/ of kerstgeschenken

€ 86,75 p/Set
De Markthal - Rotterdamse cadeaupakketten bestellen
shopping_basket
search

De Markthal - Rotterdamse cadeaupakketten bestellen

€ 96,75 p/Set

Rotterdamse cadeau sets & dozen

 

De stad is gewoon top, geen discussie. Bezoekers nemen die fijne herinnering graag mee naar huis, in tastbare vorm. Om thuis nog even na te genieten én om anderen daarin te laten delen. Ook terecht! Er worden zo’n mooie delicatessen ontwikkeld in Rotterdam en omgeving. En die lokale, ambachtelijke producten zijn niet overal verkrijgbaar. Maar wel via de online webshop van Rotterdamse Pakketten. Overal waar de besteller kan komen en het hele jaar door, uitgezonderd de seizoensgebonden en sommige kleinschalig geproduceerde artikelen.

Om zelf te genieten van deze Rotterdamse lekkernijen, of om cadeau te doen stelt Rotterdamse Pakketten relatiegeschenken samen. Klein, groot, of thematisch, cadeau-verpakt voor uw vrienden, zakenrelaties of personeel, wij denken graag met u mee over de inhoud en de vorm.

 

HET MERK DE ROTTERDAMSCHE OUDE

Deze kaas is ontstaan in de Kuip, het legendarische voetbalstadion van Rotterdam. Een stel ondernemende Rotterdammers in hart en nieren bedacht daar dat het tijd werd een echte 010-kaas op de markt te brengen. Een kaas die past bij de stad: vervaardigd op traditionele basis, naar moderne maatstaven en met een wereldsmaak!

De Rotterdamsche Oude is een wereldkaas die stevig met z’n poten aan de Maas staat, gerijpt als Delfshaven en pittig als Katendrecht. Eg Rottûdams. Wezenloos lekker. Het merk De Rotterdamsche Oude kreeg ook een beeldmerk de havenstad waardig: de skyline van de stad, uitgevoerd in de kleuren van het stadswapen.

Ook biedt De Rotterdamsche Oude u een range aan geschenkverpakkingen aan, waarin onze kaas is gecombineerd met andere heel lekkere en bijzondere Rotterdamse producten. En weet dat het beeldmerk van Rotterdam en de positieve uitstraling ervan uw (kerst-)cadeau zo bijzonder maakt dat uw vrienden, uw personeel en uw klanten er écht blij van worden. En da’s kneiter kaassie voor u.

Heeft u na het lezen van onze website nog vragen of opmerkingen, laat dan hier uw gegevens achter. Rotterdamse Pakketten neemt graag contact met u op.

 

Markthal

Onder de naam Brandstore De Rotterdamsche Oude, de eerste en de enige, biedt Klaas van der Mast Rotterdamse lekkernijen aan, aantal zijn er plaatselijk ontwikkeld en gemaakt onder het motto: niet lullen maar poetsen. En daarna genieten!

Rotterdamse kwaliteitsproducten die in de zin van ouderwets handwerk zijn bereid; heb je een goed of smakelijk idee? Gewoon beginnen, hard werken en in jezelf geloven. En geen flauwekul, maar gewoon goed spul leveren. Dat is typisch Rotterdam en dat is wat Klaas met zijn Brandstore voor ogen heeft. Ontdekken en verkopen van mooie Rotterdamse producten.

Ouderwets lekkere Rotterdamse producten die in deze webshop op de modernste manier voor u bereikbaar zijn (typisch Rotterdams, tegelijk oud én modern). Want jammer, maar waar: niet iedereen kan op een terrasje aan de Maas onder het genot van onze overheerlijke Rotterdamsche Oude kaas met een trendy biertje van stadsbrouwerij Noordt (of van Kaapse Brouwers) genieten van het Blaakse Bos en het Witte huis. Maar niet getreurd, met de webstore haalt u toch een stukkie Rotjeknor in huis. En heeft u wél het geluk in Rotterdam te zijn, u kunt mij vinden in de Markthal, unit 54.

In de Markthal, de mooiste shopping mall van Nederland, laat ik u graag proeven van een geweldige kaas. Met een glaasje Port of Rotterdam, verscheept uit Portugal. Of de overheerlijke Rotterdamsche Confituur, de zeemansboter, de Maasstroompjes, de bieren van Noordt. Allemaal onvervalst lekkere Rotterdamse producten.

Ouderwets lekkere producten die iedereen moet kennen: “weet u, tijdens evenementen merkte ik dat veel Rotterdammers niet wisten dat deze wereldstad ook een eigen wereldkaas heeft. Net als de stad, een product van de allerbeste kwaliteit met de modernste inzichten gemaakt. Dát wil ik graag aanbieden aan Rotterdammers, maar ook aan alle Nederlanders en al die wereldreizigers die hier komen. Ik ben groos op de stad en laat dat ook graag weten.”

 


B2B met Rotterdamse Pakketten

Bent u een Rotterdams bedrijf? Of is uw bedrijf gevestigd in Rotterdam? Laat dat ook uw klanten en relaties weten en verras hen op een smaakvolle manier met een cadeaudoos samengesteld door ons. Hét relatiegeschenk vol heerlijke Rotterdamse trots. In nauw overleg met u stelt Rotterdamse Pakketten een cadeau samen van hoogwaardige foodspecialiteiten van Rotterdamse bodem en in Rotterdamse bedrijven vervaardigd. Door het brede assortiment aan producten kan voor elke branche een toepasselijk themapakket samengesteld worden; voor binnen- en buitenlandse relaties, voor mannen en vrouwen en zelfs voor de kids van uw klanten. Van bier tot cider, van fruitsap tot thee, van wijn tot port, overheerlijke Rotterdamsche Oude kaas met een grote variatie aan fijne bijgerechten, hartige en zoete snacks, jam en tussendoortjes. Sommige in Rotterdam vervaardigd, alles met een Rotterdamse uitstraling, net als uw bedrijf.

Wilt u een corporate design van de verpakking? Dat is zeker mogelijk! Rotterdamse Pakketten verzorgt de inhoud, desgewenst aangevuld met uw eigen promotieartikelen en/ of persoonlijke flyer. Bent u geinteresseerd om op deze originele, smaakvolle en vooral Rotterdamse manier het goede contact van uw relaties met uw bedrijf te bevestigen, neem dan vrijblijvend contact op met de eigenaar van Rotterdamse Pakketten(h.o.d.n. Brandstore De Rotterdamsche Oude), Klaas van der Mast.

 

Rotterdamse Producten: van Bier tot Kaas

Vaak plaatselijk ontwikkeld en gemaakt onder het motto: niet lullen maar poetsen. En daarna genieten!  Rotterdamse kwaliteitsproducten die in de zin van ouderwets handwerk zijn bereid; heb je een goed of smakelijk idee? Gewoon beginnen, hard werken en in jezelf geloven. En geen flauwekul, maar gewoon goed spul leveren. Dat is typisch Rotterdam en dat is wat Klaas met zijn Rotterdamse Pakketten( h.o.d.n. Brandstore De Rotterdamsche Oude) voor ogen heeft. Ontdekken en verkopen van mooie Rotterdamse producten.

Ouderwets lekkere Rotterdamse producten die in de webshop van de Rotterdamsche Oude op de modernste manier voor u bereikbaar zijn (typisch Rotterdams, tegelijk oud én modern). Want jammer, maar waar: niet iedereen kan op een terrasje aan de Maas onder het genot van onze overheerlijke Rotterdamsche Oude kaas met een trendy biertje van stadsbrouwerij Noordt genieten van het Blaakse Bos en het Witte huis. Maar niet getreurd, met de webstore haalt u toch een stukkie Rotjeknor in huis. En heeft u wél het geluk in Rotterdam te zijn, u kunt mij vinden in de Markthal, unit 54 tegenover Leonidas en naast De IJssalon.

 

Heeft u vragen of opmerkingen? Vul dan het contactformulier in. Alle velden m.u.v. het telefoonnummer zijn verplicht in te vullen. Na ontvangst van uw bericht zullen wij binnen 24 uur contact met u opnemen. Heeft het spoed stuur dan een whatsapp bericht naar 06-54395734.

Wilt u uw bestelling ophalen? Of bent u gewoon nieuwsgierig naar onze winkel in de Markthal? Dan bent u uiteraard meer dan welkom op onderstaand adres.

Rotterdamse Pakketten( h.o.d.n. Brandstore De Rotterdamsche Oude BV)
T.a.v. Klaas van der Mast
Ds. Jan Scharpstraat 298-unit 54
3011 GZ Rotterdam
+31 (0)10 3073474

Rotterdamse cadeau sets & dozen te koop online 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.