Categorieën

Top 10 Vaderdag Cadeaus

 

 

 Weergave:
 


Bezig met laden...
Tebbie - Cadeaupakket in Markthal Rotterdam
shopping_basket
search

Tebbie - Cadeaupakket in Markthal Rotterdam

€ 8,98 p/Set
Faijenoord - Rotterdams Bierpakket
shopping_basket
search

Faijenoord - Rotterdams Bierpakket

€ 10,75 p/Set
Slopen & Bouwen - Kado uit Rotterdam
shopping_basket
search

Slopen & Bouwen - Kado uit Rotterdam

€ 12,98 p/Set
Rotterdamsche Krotenmosterd & Oude Kaas
shopping_basket
search

Rotterdamsche Krotenmosterd & Oude Kaas

€ 15,75 p/stuk
Klein Duimpje - Rotterdamse Oude Kaas cadeaupakket
shopping_basket
search

Klein Duimpje - Rotterdamse Oude Kaas cadeaupakket

€ 18,50 p/Set
Das Kaassie - Rotterdamse lekkernij
shopping_basket
search

Das Kaassie - Rotterdamse lekkernij

€ 19,50 p/Set
Rottlucht - Geurwater 50ml
shopping_basket
search

Rottlucht - Geurwater 50ml

€ 19,95 p/stuk
Dudok  - Rotterdamse relatiegeschenk
shopping_basket
search

Dudok - Rotterdamse relatiegeschenk

€ 27,98 p/Set
De Bierhaven - Rotterdamse cadeaupakket met kaas en bier
shopping_basket
search

De Bierhaven - Rotterdamse cadeaupakket met kaas en bier

€ 45,50 p/SetTop 10 Vaderdag Cadeaus met typische Rotterdamse producten. Kijk hier verder.

 

Binnenkort weer Vaderdag Rotterdam - zondag 16 juni 2019

 

# Vaderdag voor Rotterdamse vaders


Vaderdag wordt op de derde zondag in juni gevierd en op deze dag wordt je (schoon-)vader in het zonnetje gezet. De ideale kans dus om 'die ouwe dibbus' eens mee te nemen naar Rotterdamse Markthal om hem eens flink te verwennen! Bijvoorbeeld met één van de drie Rotterdamsche Oude kaasproeverijen. Of verras hem met een orgineel vaderdag cadeau uit onze webshop( nu tot 13 juni te bestellen met 10% korting o.v.v. Vaderdag2019). Onder deze tekst staan de Top 10 Vaderdag cadeaus vermeld. 

 

Rotterdamse cadeau sets & dozen


De stad is gewoon top, geen discussie. Bezoekers nemen die fijne herinnering graag mee naar huis, in tastbare vorm. Om thuis nog even na te genieten én om anderen daarin te laten delen. Ook terecht! Er worden zo’n mooie delicatessen ontwikkeld in Rotterdam en omgeving. En die lokale, ambachtelijke producten zijn niet overal verkrijgbaar. Maar wel via de online webshop van Rotterdamse Pakketten. Overal waar de besteller kan komen en het hele jaar door, uitgezonderd de seizoensgebonden en sommige kleinschalig geproduceerde artikelen.

Om zelf te genieten van deze Rotterdamse lekkernijen, of om cadeau te doen stelt Rotterdamse Pakketten relatiegeschenken samen. Klein, groot, of thematisch, cadeau-verpakt voor uw vrienden, zakenrelaties of personeel, wij denken graag met u mee over de inhoud en de vorm.

 

Rotterdamse Producten: van Bier tot Kaas


Vaak plaatselijk ontwikkeld en gemaakt onder het motto: niet lullen maar poetsen. En daarna genieten!  Rotterdamse kwaliteitsproducten die in de zin van ouderwets handwerk zijn bereid; heb je een goed of smakelijk idee? Gewoon beginnen, hard werken en in jezelf geloven. En geen flauwekul, maar gewoon goed spul leveren. Dat is typisch Rotterdam en dat is wat Klaas met zijn Rotterdamse Pakketten( h.o.d.n. Brandstore De Rotterdamsche Oude) voor ogen heeft. Ontdekken en verkopen van mooie Rotterdamse producten.

Ouderwets lekkere Rotterdamse producten die in de webshop van de Rotterdamsche Oude op de modernste manier voor u bereikbaar zijn (typisch Rotterdams, tegelijk oud én modern). Want jammer, maar waar: niet iedereen kan op een terrasje aan de Maas onder het genot van onze overheerlijke Rotterdamsche Oude kaas met een trendy biertje van stadsbrouwerij Noordt genieten van het Blaakse Bos en het Witte huis. Maar niet getreurd, met de webstore haalt u toch een stukkie Rotjeknor in huis. En heeft u wél het geluk in Rotterdam te zijn, u kunt mij vinden in de Markthal, unit 54 tegenover Leonidas en naast De IJssalon.

 

Unieke lekkernijen uit Rotterdam


Centraal in de brandstore staat De Rotterdamsche Oude kaas. Een heerlijke kaas die net zo verrassend is als de stad. Gerijpt en smaakvol, met een fris hart en een ruime smaak. Een Rotterdamse lekkernij die ooit is ontstaan in De Kuip, het legendarische voetbalstadion van Rotterdam. De brandstore biedt een groot aantal andere Rotterdamse lekkernijen aan die uitstekend samengaan met De Rotterdamsche Oude kaas. Of op zich gewoon heel lekker zijn. Allemaal producten uit de stad, ontwikkeld door Rotterdammers en -als het even kan- ook op Rotterdamse bodem. Zo is er een heerlijke Port of Rotterdam die speciaal is geselecteerd om onze kaas te begeleiden, net als drie Franse topwijnen. Echt helemaal uit Rotterdam kunt u ook de bieren van Noordt bij de Rotterdamsche Oude verkrijgen. Denk daar nog de mosterd-dille saus of de balsamico azijn (vijg-dadel) bij en u ziet een fijne middag of avond tegemoet. Rotterdamse ondernemers bieden zo veel meer mooie en vooral lekkere producten aan. Regelmatig komt er een nieuw, spraakmakend lekker product bij op onze planken en in onze brandstore. Houdt de webshop dus goed in de gaten. Alle producten zijn los of in een mooie cadeauverpakking te verkrijgen. Helemaal leuk om weg te geven bij een verjaardag, als relatiegeschenk of kerstpakket. Of natuurlijk voor u zelf want “as je je eige niet kietelt, heppie nooit plezier”.

 

Zakelijke geschenken met Rotterdamse Pakketten


Bent u een Rotterdams bedrijf? Of is uw bedrijf gevestigd in Rotterdam? Laat dat ook uw klanten en relaties weten en verras hen op een smaakvolle manier met een kadodoos samengesteld door Rotterdamse Pakketten( h.o.d.n. Brandstore de Rotterdamsche Oude). Hét relatiegeschenk vol heerlijke Rotterdamse trots. In nauw overleg met u stelt de Brandstore een pakket samen van hoogwaardige foodspecialiteiten veel van Rotterdamse bodem en vaak in Rotterdamse bedrijven vervaardigd. Door het brede assortiment aan producten kan voor elke branche een toepasselijk themapakket samengesteld worden; voor binnen- en buitenlandse relaties, voor mannen en vrouwen en zelfs voor de kids van uw klanten. Van bier tot cider, van fruitsap tot thee, van wijn tot port, overheerlijke Rotterdamsche Oude kaas met een grote variatie aan fijne bijgerechten, hartige en zoete snacks, jam en tussendoortjes. Wij verzorgen de inhoud, desgewenst aangevuld met uw eigen promotieartikelen. Bent u geinteresseerd om op deze originele, smaakvolle en vooral Rotterdamse manier het goede contact van uw relaties met uw bedrijf te bevestigen, neem dan vrijblijvend contact op met de eigenaar van Brandstore De Rotterdamsche Oude, Klaas van der Mast.

 

Verpakte producten

 

De Rotterdamsche Oude is zo lekker dat hij graag cadeau gedaan wordt. Of mee op reis gaat om zelf ook in den vreemde van lekkere kaas te genieten. Wij maken het u dan ook graag gemakkelijk met een paar leuke en praktische verpakkingen. De kaas is gevacumeerd, waardoor hij een aantal maanden houdbaar is. Het doosje, als Plat Stukkie, Wedge of als Schuitje beschermt de kaas tijdens het vervoer. Na opening gebruikt u het bijgeleverde speciale kaaspapier. En natuurlijk kunt u ook andere formaten bestellen. Ook biedt De Rotterdamsche Oude u een range aan geschenkverpakkingen aan, waarin u zelf onze kaas kunt combineren met andere heel lekkere en bijzondere Rotterdamse producten. Het beeldmerk van Rotterdam en de uitstraling maakt deze kaas zo bijzonder dat veel consumenten en bedrijven het graag als cadeau of in een relatiegeschenk afnemen. Uw personeel en uw klanten worden écht blij van onze kerstcadeaus. Klant is Koning. U vraagt, wij verpakken het met de grootste zorg en verzenden het per omgaande.

Dit cadeaupakket met Oude kaas & wijn is per stuk te bestellen. Voor grotere aantallen of andere samenstelling kunt u contact opnemen via info@rotterdamsepakketten.nl, bel met 010-3073474 of kom langs in de Markthal Rotterdam( unit 54, t.o.Leonidas)

 

Mannenuitjes in Rotterdam


Misschien zit jouw vader niet te wachten op het zoveelste cadeau op vaderdag en gaat hij liever wat actiefs doen in Rotterdam. Trakteer je vader eens op een wedstrijd van Feyenoord. Is je vader een echte bikkel? Daag hem uit door samen een parachutesprong vanaf Rotterdam Airport te maken. Wist je trouwens dat je in Rotterdam ook kunt abseilen vanaf de Euromast?

 

Uit eten op vaderdag in Rotterdam
 

Veel restaurants in Rotterdam organiseren speciale vaderdag-diners voor families. In Diergaarde Blijdorp kun je terecht voor een vaderdagontbijt en daarna kan vader de vaderdagroute door de dierentuin volgen.

 

Spido Vaderdag Haringcruise


Zet je vader in het zonnetje tijdens deze bijzondere rondvaart! Spido organiseert een ontspannen zondagmiddagcruise waarbij je samen met je vader kunt genieten van heerlijke verse haring . Inschepen vanaf 14:00. Ben je geen fan van haring? Ook de bitterballen staan klaar. De Spido Vaderdagcruise is vooral weer even gezellig met familie of vrienden bijpraten op het water waarbij je kunt genieten van het uitzicht en ook vooral even moet langsgaan bij de 'Borrel en Bier stand' waar ze speciaalbiertjes en borrels schenken. Als het weer meezit, kun je op het grote buitendek heerlijk vertoeven onder het genot van een hapje en drankje. Terugkomst om 17:00.

Top 10 Vaderdag Cadeaus met typische Rotterdamse producten. Kijk hier verder.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.