Categorieën

Pakketten & cadeaus / Cadeau Sets / Stroop je mouwen op - Cadeaupakket Markthal Rotterdam

Stroop je mouwen op - Cadeaupakket Markthal Rotterdam
0 Reviews | Review toevoegen

Doosje Stroop(je-mouwen-op) wafels met koelkastmagneet vol Rotterdamse woorden.

Standaard levertijd

2 dagen

€ 9,98
Prijs per Set

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Cadeaupakket uit Rotterdam met stroopwafels en een magneetkaart? Kijk hier verder!

 

​​​Inhoud:

- Stroopwafels, doosje Waro Daro, 300 gram
- Magneetkaart, Rotterdamse woorden, zwart
 

Stroop je mouwen op wafels - Niet lullen maar smullen

Weer een nieuw product, de Stroop(je mouwen op)wafels. Professioneel lekker gebakken volgens origineel Gouds recept uit 1810. Op de mooie blauwe vierkante verpakking straalt het in alles Rotterdam uit. Ode aan de haven, hard werken en heel lekker. Een doosje vol met 10 stuks niet lullen maar smullen wafels. Zijn verpakt als 2 x 5, in folie zodat ze langer krokant blijven. Koelkastmagneet - Rotterdam, ken je ut hore dan?

Kaart met verwijderbare koelkastmagneet. Binnenzijde van de kaart is blanco om je eigen tekst te schrijven.
  

Algemeen

Onder de naam Rotterdamse Pakketten, de eerste en de enige, biedt Klaas van der Mast Rotterdamse lekkernijen aan, plaatselijk ontwikkeld en gemaakt onder het motto: niet lullen maar poetsen. En daarna genieten! Rotterdamse kwaliteitsproducten die in de zin van ouderwets handwerk zijn bereid; heb je een goed of smakelijk idee? Gewoon beginnen, hard werken en in jezelf geloven. En geen flauwekul, maar gewoon goed spul leveren. Dat is typisch Rotterdam en dat is wat Klaas met zijn brandstore voor ogen heeft. Ontdekken en verkopen van mooie Rotterdamse producten.

Ouderwets lekkere producten die iedereen moet kennen: “weet u, tijdens evenementen merkte ik dat veel Rotterdammers niet wisten dat deze wereldstad naast een wereldhaven ook een eigen wereldkaas heeft. Net als de stad, een product van de allerbeste kwaliteit met de modernste inzichten gemaakt. Dát wil ik graag aanbieden aan Rotterdammers, maar ook aan alle Nederlanders en al die wereldreizigers die hier komen. Ik ben groos op de stad en laat dat ook graag weten.”

 

ROTTERDAMMERS ZIJN TROTS OP HUN STAD EN WAT DAAR GEMAAKT WORDT. EN TERECHT!

De stad is gewoon top, geen discussie. Bezoekers nemen die fijne herinnering graag mee naar huis, in tastbare vorm. Om thuis nog even na te genieten én om anderen daarin te laten delen. Ook terecht! Er worden zo’n mooie delicatessen ontwikkeld in Rotterdam en omgeving. En die lokale, ambachtelijke producten zijn niet overal verkrijgbaar. Maar wel via de online webshop van Rotterdamse Pakketten. Overal waar de besteller kan komen en het hele jaar door, uitgezonderd de seizoensgebonden en sommige kleinschalig geproduceerde artikelen.

Om zelf te genieten van deze Rotterdamse lekkernijen, of om cadeau te doen stelt Rotterdamse Pakketten productpakketten samen. Klein, groot, of thematisch, cadeau-verpakt voor uw vrienden, zakenrelaties of personeel, wij denken graag met u mee over de inhoud en de vorm.

Lekkere en leuke Rotterdamse producten die in de webshop van de Rotterdamse Pakketten op de modernste manier voor u bereikbaar zijn (typisch Rotterdams, tegelijk oud én modern). Want jammer, maar waar: niet iedereen kan op een terrasje aan de Maas onder het genot van onze overheerlijke Rotterdamsche Oude kaas met een trendy biertje van stadsbrouwerij Noordt genieten van het Blaakse Bos en het Witte huis. Maar niet getreurd, met de webstore haalt u toch een stukkie Rotjeknor in huis. En heeft u wél het geluk in Rotterdam te zijn, u kunt mij vinden in de Markthal, unit 54( tegenover Leonidas & naast de IJssalon). In de mooiste shopping mall van Nederland, laat ik u graag proeven van een geweldige kaas. Met een glaasje Port of Rotterdam, verscheept uit Portugal. Of de overheerlijke Rotterdamsche Confituur, de zeemansboter, de Rotterdammertjes, Rotterdamse Bal, de Maasstroompjes, de bieren van Noordt. 

Typische producten die iedereen moet kennen: “weet u, tijdens evenementen merkte ik dat veel Rotterdammers niet wisten dat deze wereldstad naast een wereldhaven ook een eigen wereldkaas heeft. Net als de stad, een product van de allerbeste kwaliteit met de modernste inzichten gemaakt. Dát wil ik graag aanbieden aan Rotterdammers, maar ook aan alle Nederlanders en al die wereldreizigers die hier komen. Ik ben groos op de stad en laat dat ook graag weten.”

Ouderwets lekkere Rotterdamse producten die in de webshop van de Rotterdamsche Oude op de modernste manier voor u bereikbaar zijn (typisch Rotterdams, tegelijk oud én modern). Want jammer, maar waar: niet iedereen kan op een terrasje aan de Maas onder het genot van onze overheerlijke Rotterdamsche Oude kaas met een trendy biertje van stadsbrouwerij Noordt genieten van het Blaakse Bos en het Witte huis. Maar niet getreurd, met de webstore haalt u toch een stukkie Rotjeknor in huis. En heeft u wél het geluk in Rotterdam te zijn, u kunt mij vinden in de Markthal, unit 54 tegenover Leonidas en naast De IJssalon.

 

Selectie van Rotterdamse lekkernijen bij ons te koop:
 
PiNeut, diverse smaken, 200 + 500 ml
Rotterdams ABC, boekje, 124 blz
Humor uit Rotterdam, boekje, 125 blz
Containerdoosje, Kaapse Koekjes, 150 gram
Maasstroompjes, zakje/ box/ koektrommel
Rotterdammertjes, snoepjes, Erasmusbrug/ Centraal Station/ Euromast/ Feyenoord
Stroop( je mouwen op)Wafels, 10 stuks, 300 gram
Noordt bier, diverse smaken, 330 ml
Kaapse Brouwers, diverse smaken, 330 ml
Souvenir, Natte T-doek
Souvenir, Rotterdamse Deurhangert, Niet storen/ Welkom
Rotterdamse Honing, fruitig, 190 ml
Rotterdamse bal, chocolade, 9 stuks
Rotterdammertjes, doosje Euromast, 135 gram
Koelkastmagneet, Geen woorden maar daden, 8 soorten
Rotterdamsche krotenmosterd, 190 ml
Rotterdamsche Oude, mosterd dille dip, 190 ml
Rotterdamsche Oude, cranberry dip, 190 ml
Rotterdamsche Oude, Miniport, rood + wit, 375 ml & 700 ml
Rotterdamsche Oude, Kaas, Wedge 36 weken, 150 gram
Rotterdamsche Oude, Kaas, Schuitje 36 weken, 300 gram
Rotterdamsche Oude, Kaas, Schuitje Limited 100 weken, 300 gram
Rotterdamsche Oude, Kaasbollen, zakje, 125 gram
Rotterdamsche Oude, Wijn, Rood/ Wit/ Rosé, 700 ml
Rotterdamsche Oude, jam, diverse smaken
Rotterdamsche Oude, Balsamico, vijgen dadel, 200 ml
Rotterdamsche Oude, Studentenhaven, 225 gram
Rotterdamsche Oude, mini vijgen op port
Kaaspapier, voor uw opengemaakte kaas
Originele Rotterdamsche Oude cadeaudoos, vierkant + achthoekig
Originele Waro Daro Containerdoos

 

Relatiegeschenken met Rotterdamse Pakketten

Bent u een Rotterdams bedrijf? Of is uw bedrijf gevestigd in Rotterdam? Laat dat ook uw klanten en relaties weten en verras hen op een smaakvolle manier met een cadeaudoos samengesteld door ons. Hét relatiegeschenk vol heerlijke Rotterdamse trots. In nauw overleg met u stelt Rotterdamse Pakketten een cadeau samen van hoogwaardige foodspecialiteiten van Rotterdamse bodem en in Rotterdamse bedrijven vervaardigd. Door het brede assortiment aan producten kan voor elke branche een toepasselijk themapakket samengesteld worden; voor binnen- en buitenlandse relaties, voor mannen en vrouwen en zelfs voor de kids van uw klanten. Van bier tot cider, van fruitsap tot thee, van wijn tot port, overheerlijke Rotterdamsche Oude kaas met een grote variatie aan fijne bijgerechten, hartige en zoete snacks, jam en tussendoortjes. Sommige in Rotterdam vervaardigd, alles met een Rotterdamse uitstraling, net als uw bedrijf. U bepaalt het corporate design van de verpakking, Rotterdamse Pakketten verzorgt de inhoud, desgewenst aangevuld met uw eigen promotieartikelen. Bent u geinteresseerd om op deze originele, smaakvolle en vooral Rotterdamse manier het goede contact van uw relaties met uw bedrijf te bevestigen, neem dan vrijblijvend contact op met de eigenaar van Rotterdamse Pakketten(h.o.d.n. Brandstore De Rotterdamsche Oude), Klaas van der Mast.

Wilt u uw bestelling ophalen? Of bent u gewoon nieuwsgierig naar onze winkel? Dan bent u uiteraard meer dan welkom op onderstaand adres.

Dit cadeaupakket met stroopwafels en koelkastmagneetkaart is per stuk te bestellen. Voor grotere aantallen of andere samenstelling kunt u contact opnemen via info@rotterdamsepakketten.nl, bel met 010-3073474 of kom langs in de Markthal Rotterdam( unit 54, t.o.Leonidas)

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.