Categorieën

Rotterdam producten / Rotterdamse lekkernijen - Origineel Cadeau

Rotterdamse lekkernijen - Origineel Cadeau
0 Reviews | Review toevoegen

Op onze webshop bieden wij verschillende typische Rotterdamsche lekkernijen aan.

Vraag offerte aan
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Echt Rotterdams cadeau met typische lekkernijen? Kijk hier verder!

 

Selectie van Rotterdamse lekkernijen bij ons te koop:
 
 • PiNeut, diverse smaken, 200 + 500 ml
 • Rotterdams ABC, boekje, 124 blz
 • Humor uit Rotterdam, boekje, 125 blz
 • Containerdoosje, Kaapse Koekjes, 150 gram
 • Maasstroompjes, zakje/ box/ koektrommel
 • Rotterdammertjes, snoepjes, Erasmusbrug/ Centraal Station/ Euromast/ Feyenoord
 • Stroop( je mouwen op)Wafels, 10 stuks, 300 gram
 • Noordt bier, diverse smaken, 330 ml
 • Kaapse Brouwers, diverse smaken, 330 ml
 • Souvenir, Natte T-doek
 • Souvenir, Rotterdamse Deurhangert, Niet storen/ Welkom
 • Rotterdamse Honing, fruitig, 190 ml
 • Rotterdamse bal, chocolade, 9 stuks
 • Rotterdammertjes, doosje Euromast, 135 gram
 • Koelkastmagneet, Geen woorden maar daden, 8 soorten
 • Rotterdamsche krotenmosterd, 190 ml
 • Rotterdamsche Oude, mosterd dille dip, 190 ml
 • Rotterdamsche Oude, cranberry dip, 190 ml
 • Rotterdamsche Oude, Miniport, rood + wit, 375 ml & 700 ml
 • Rotterdamsche Oude, Kaas, Wedge 36 weken, 150 gram
 • Rotterdamsche Oude, Kaas, Schuitje 36 weken, 300 gram
 • Rotterdamsche Oude, Kaas, Schuitje Limited 100 weken, 300 gram
 • Rotterdamsche Oude, Kaasbollen, zakje, 125 gram
 • Rotterdamsche Oude, Wijn, Rood/ Wit/ Rosé, 700 ml
 • Rotterdamsche Oude, jam, diverse smaken
 • Rotterdamsche Oude, Balsamico, vijgen dadel, 200 ml
 • Rotterdamsche Oude, Studentenhaven, 225 gram
 • Rotterdamsche Oude, mini vijgen op port
 • Kaaspapier, voor uw opengemaakte kaas
 • Originele Rotterdamsche Oude cadeaudoos, vierkant + achthoekig
 • Originele Waro Daro Containerdoos


Vaak plaatselijk ontwikkeld en gemaakt onder het motto: niet lullen maar poetsen. En daarna genieten!  Rotterdamse kwaliteitsproducten die in de zin van ouderwets handwerk zijn bereid; heb je een goed of smakelijk idee? Gewoon beginnen, hard werken en in jezelf geloven. En geen flauwekul, maar gewoon goed spul leveren. Dat is typisch Rotterdam en dat is wat Klaas met zijn Rotterdamse Pakketten( h.o.d.n. Brandstore De Rotterdamsche Oude) voor ogen heeft. Ontdekken en verkopen van mooie Rotterdamse producten.

Ouderwets lekkere Rotterdamse producten die in de webshop van de Rotterdamsche Oude op de modernste manier voor u bereikbaar zijn (typisch Rotterdams, tegelijk oud én modern). Want jammer, maar waar: niet iedereen kan op een terrasje aan de Maas onder het genot van onze overheerlijke Rotterdamsche Oude kaas met een trendy biertje van stadsbrouwerij Noordt genieten van het Blaakse Bos en het Witte huis. Maar niet getreurd, met de webstore haalt u toch een stukkie Rotjeknor in huis. En heeft u wél het geluk in Rotterdam te zijn, u kunt mij vinden in de Markthal, unit 54 tegenover Leonidas en naast De IJssalon.

In de Markthal, de mooiste shopping mall van Nederland, laat ik u graag proeven van een geweldige kaas. Met een glaasje Port of Rotterdam, verscheept uit Portugal. Of de overheerlijke Rotterdamsche Confituur, de Zeemansboter, de Maasstroompjes, de bieren van Noordt & Kaapse Brouwers, de Rotterdammertjes. Allemaal onvervalst lekkere Rotterdamse producten.

Ouderwets lekkere producten die iedereen moet kennen: “weet u, tijdens evenementen merkte ik dat veel Rotterdammers niet wisten dat deze wereldstad ook een eigen wereldkaas heeft. Net als de stad, een product van de allerbeste kwaliteit met de modernste inzichten gemaakt. Dát wil ik graag aanbieden aan Rotterdammers, maar ook aan alle Nederlanders en al die wereldreizigers die hier komen. Ik ben groos op de stad en laat dat ook graag weten.”
 

Unieke lekkernijen uit Rotterdam


Centraal in de brandstore staat De Rotterdamsche Oude kaas. Een heerlijke kaas die net zo verrassend is als de stad. Gerijpt en smaakvol, met een fris hart en een ruime smaak. Een Rotterdamse lekkernij die ooit is ontstaan in De Kuip, het legendarische voetbalstadion van Rotterdam. De brandstore biedt een groot aantal andere Rotterdamse lekkernijen aan die uitstekend samengaan met De Rotterdamsche Oude kaas. Of op zich gewoon heel lekker zijn. Allemaal producten uit de stad, ontwikkeld door Rotterdammers en -als het even kan- ook op Rotterdamse bodem. Zo is er een heerlijke Port of Rotterdam die speciaal is geselecteerd om onze kaas te begeleiden, net als drie Franse topwijnen. Echt helemaal uit Rotterdam kunt u ook de bieren
van Noordt & Kaapse Brouwers bij de Rotterdamse Pakketten verkrijgen. Denk daar nog de mosterd-dille saus of de balsamico azijn (vijg-dadel) bij en u ziet een fijne middag of avond tegemoet. Rotterdamse ondernemers bieden zo veel meer mooie en vooral lekkere producten aan. Regelmatig komt er een nieuw, spraakmakend lekker product bij op onze planken en in onze brandstore. Houdt de webshop dus goed in de gaten. Alle producten zijn los of in een mooie cadeauverpakking te verkrijgen. Helemaal leuk om weg te geven bij een verjaardag, als relatiegeschenk of kerstpakket. Of natuurlijk voor u zelf want “as je je eige niet kietelt, heppie nooit plezier”.

 
PiNeut - Sterk Bakkie

Lekker zelf doen of weggeven als superleuk cadeautje, Pineut is altijd leuk. Een range aan smaken en geuren waar u zelf alcohol aan toevoegt, regelmatig liefdevol schudt, dan nog even wacht, en dan is het genieten! Sterk Bakkie: Een klassiek borreltje dat altijd goed valt, deze volle koffielikeur met een vleugje vanille. Voeg zelf jenever toe aan deze zakflacon, laat de fles op een mooi plekje een tijdje staan, regelmatig even schudden en na 6 weken kunt u een heerlijk Bakkie doen.
 

Humor uit Rotterdam 

Dit boekje vol Rotterdamse humor van schrijver Herco Kruik gaat vooral over de  Rotterdammer zelf. Die zichzelf graag te kakken zet. En gelijk de ander ook te grazen neemt. Een boekje vol grappen, uitspraken, raadsels, oneliners, anekdotes, tekeningen over en van Rotterdam. Lekker leesbaar met kleurrijke illustraties. Prima om cadeau te geven aan zuurpruimen en chagrijnen. Ach, aan iedereen eigenlijk, die houdt van alles ‘wat komies is en tog om te lagge’.
 

Containerdoosje met Rotterdamse Kaapse koekjes

Weer een echt Rotterdams product, de Kaapse Container Koekjes. Professioneel lekker gebakken in een Rotterdamse MVO onderneming, de Bakkerswerkplaats. Door de geinige verpakking straalt het in alles Rotterdam uit. Haven, hard werken en heel lekker. Een échte container vol Kaapse Koekjes zou geen straf zijn. Verkrijgbaar in containertjes van 150 gram, of als stukgoed.
 

StroopWafels - Niet lullen maar smullen

Weer een nieuw product, de Stroop(je mouwen op) wafels. Professioneel lekker gebakken volgens origineel Gouds recept uit 1810. Op de mooie blauwe vierkante verpakking straalt het in alles Rotterdam uit. Ode aan de haven, hard werken en heel lekker. Een doosje vol met 10 stuks niet lullen maar smullen wafels. Zijn verpakt als 2 x 5, in folie zodat ze langer krokant blijven. Lekker voor je zelf, of als cadeau te geven.
 

Portwijn

Met het aanbieden van portwijn direct uit Portugal staat onze brandstore in een traditie die in 1675 begon met de eerste scheepsleverantie van Aportoa uit de Portugese Douro door het Porthuis C.A. Kopke aan Holland. Op basis van een proeverij van De Rotterdamsche Oude kaas heeft Kopke speciale blends gekozen waarmee onze kazen een heerlijke combinatie vormen. Wij zijn dan ook trots u deze drie brands van Kopke als Rotterdamsche Port aan te kunnen bieden in onze Brandstore: Tawny, Ruby of White, deze portwijnen passen uitstekend bij de smaakvolle kazen van De Rotterdamsche Oude. De port komt het beste tot zijn recht als hij licht gekoeld geserveerd wordt bij een kaas op kamertemperatuur.

Miniport: Heerlijke rode, witte of tawny portwijn van C.A. Kopke, gebotteld als Rotterdamse Port.  Een heerlijk klein cadeautje voor uzelf. Of een toepasselijk geschenk in combinatie met een lekker stukje Rotterdamsche Oude, misschien aangevuld met een mosterd-dille sausje of de overheerlijke balsamico azijn.
 

Rotterdamsche Oude kaas - wedge, 36 weken

Een mooi klein stukkie Rotterdamsche Oude van 36 weken oud. Dit vacuüm verpakte wedge puntje van ca 150 gram is ideaal om zo op een kaasplankje te presenteren. Lekker makkelijk. De verpakking zorgt ervoor dat de zacht-pittige smaak van deze belegen kaas met het kleine knispertje goed blijft. Een relatief kort gerijpte en heel smaakvolle Rotterdamsche Oude kaas, zacht romig en verrassend licht-pittig. Heel lekker voor op het brood en natuurlijk ook geschikt op de kaasplank als variatie bij de overjarige of brokkelkaas. 

De Rotterdamsche Oude is een klassieke Goudse kaas, maar speciaal voor Rotterdam ontwikkeld. Kaas die net zo verrassend is als de stad, ook op klassieke wijze gerijpt tot een smaakvolle leeftijd, maar met een fris hart en een eigentijdse smaak. De Rotterdamsche Oude wordt op traditionele wijze gemaakt van verse melk van Hollandse weidekoeien, die net als de Rotterdammers de ruimte hebben om met de kop in de wind te staan. Door de zuivel daarna minstens een jaar op houten planken te laten rijpen ontstaat het bijzondere knispertje dat hem tot een verrassend lekkere kaas maakt met een intense, lange nasmaak.
 

Rotterdamsche Oude kaas - Schuitje, 100 weken, (overjarig, brokkel)

Een wereldkaas die stevig met z’n poten aan de Maas staat. Met een smaak die net zo gerijpt is als het Oude Delfshaven en misschien nog pittiger dan Katendrecht. Net zo recht-door-zee als de Rotterdammer. Deze brokkelkaas combineert perfect met een stevig glas Rotterdamse Port of een speciaal biertje van Noordt. Probeer ook eens de licht zoete Balsamico azijn erbij, of de mosterd-dille saus. Een ideale combinatie voor een fijne en smaakvolle middag of avond. Ook in de fijne keuken doet de Rotterdamsche brokkel het uitstekend: geschaafd bij de carpaccio, geraspt over de pasta’s, of gebrokkeld in een salade of een quiche. Een wereldkaas voor een wereldhaven!
 

Kaasbolletjes - zakje

Onze knapperige kaasbolletjes van lekker pittig belegen Goudse kaas passen gezellig bij het borreluurtje, waar een portje, wijntje of biertje wordt geschonken. Natuurlijk ook van De Rotterdamsche Oude.
 

Bieren van Noordt

Stadsbrouwerij Noordt is een van de vier echte Rotterdamse brouwers, wiens ketels daadwerkelijk op Rotterdamse grond staan. Noordt brouwt sinds 2015 aan de Zaagmolenkade in het Oude Noorden zijn speciaal bieren, waarvan De Rotterdamsche Oude en een aantal in de brandstore aanbiedt.
 

Natte T-doek

Ludieke theedoek in de kleuren van de Rotterdamse vlag met de tekst: De Rotterdamse Natte T-doek. De kwalitatief hoogwaardig gewoven theedoek is van 100% katoen, meet 50x70 cm en is voorzien van een ophanglus. De doek is opgevouwen en voorzien van een banderol zodat het ook een origineel kado kan zijn voor een echte Rotterdammert. Want die praat natuurlijk met een Natte-T en die plaktie overal achterant. Jatochniettan!
 

de Rotterdamse deurhangert

Wat mot je? / Pleurt op! How simpel can it be? Zeg ff gewoon wat je denkt, geen vals geklets. Soms wil de Rotterdam het niet eens zeggen, al dat gedoe. Hang ’t dan aan de deur. Duidelijk zat. Welkom of Niet Storen (voor als je ’t nou nog niet snapt)
 

Honing

Rotterdamse Pakketten is groos dat ook zo’n prachtig natuurproduct als honing in het aanbod aan smaakvolle Rotterdamse producten is opgenomen. Net zo natuurlijk als Rotterdamsche Oude kaas. Echte 010 honing van echte 010 bijen verzameld door een echte 010 imker Abderrahim Bouna, de Stadsimker van Rotterdam. Eg wel! De honing is onbewerkt en kwalitatief van hoog niveau, wat betekent dat de honing op den duur zal kristalliseren. Maar geen nood, even in een warm badje en klaaro!
 

Stroop - voor bij de kaas

Bij De Rotterdamsche Oude zijn veel dingen lekker, maar stroop is wel een klassieker. Zo klassiek dat het voor veel mensen nieuw is. Probeer het eens en proef deze stoere combinatie. Hij lekker bij de borrel of gewoon op brood. De Combinatie met De Rotterdamsche Oude kazen is perfect, maar het is ook heerlijk bij pathé en vleeswaren.
 

Rotterdamse Bal - doosje

Niks gehakt, t’is een fijne bonbon. Dat is deze Rotterdamse Bal van munt met fairtrade chocolade. Munt is echt een smaakje van Rotterdam. Het staat voor de frisse weidsheid van een open en snelgroeiende culinaire wereldstad aan het water. Laat je dan die lokale munt van de Rotterdamsche stadskruidentuin samenwerken met exotische cacaobonen zo uit de haven en je krijgt een overheerlijk en eerlijk streekproduct. Topkwaliteit met een verrassende smaak, ideaal om als Rotterdams cadeau te geven.
 

Doosje Rotterdammertjes - Euromast

Een lekker klein snoepje, door Rotterdammers gemaakt. Van pittige kaneel en frisse mint, een trotse smaak die staat als een Euromast. Verkrijgbaar in prachtig vormgegeven doosjes met de Euromast, hét Rotterdamse icoon op de buitenkant en een mooi gedicht aan de binnenzijde. Fijn
Rotterdam-cadeau om weg te geven.
 

Koelkastmagneet - Geen woorden maar daden

Kaart met verwijderbare koelkastmagneet. Binnezijde van de kaart is blanco om je eigen tekst te schrijven. Ik kom uit Rotterdam, ken je ut hore dan?
 

Deze typische Rotterdamse producten zijn los te bestellen. Voor grotere aantallen of samenstelling van diverse producten kunt u contact opnemen via info@rotterdamsepakketten.nl of bel met 010-3073474.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.