Categorieën

Pakketten & cadeaus / Cadeau Sets / Tebbie - Cadeaupakket in Markthal Rotterdam

Tebbie - Cadeaupakket in Markthal Rotterdam
0 Reviews | Review toevoegen

Wedge Rotterdamsche Oude kaas van 36 weken met potje Rotterdamsche Oude jam & Rotterdamsche Oude kaaspapier

Standaard levertijd

2 dagen

€ 8,98
Prijs per Set

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Cadeaupakket uit Rotterdam met  kaas en jam? Kijk hier verder!

 

​​​INHOUD:

- Kaas, wedge 36 weken, 150 gram
- Potje Rotterdamsche Oude stroop, 125 gram
- Kaaspapier, voor uw opengemaakte kaas
- Eventueel leuk opgemaakt en verpakt in folie

 

Rotterdamsche Oude kaas - wedge, 36 weken


Een mooi klein stukkie Rotterdamsche Oude van 36 weken oud. Dit vacuüm verpakte wedge puntje van ca 150 gram is ideaal om zo op een kaasplankje te presenteren. Lekker makkelijk. De verpakking zorgt ervoor dat de zacht-pittige smaak van deze belegen kaas met het kleine knispertje goed blijft. Een relatief kort gerijpte en heel smaakvolle Rotterdamsche Oude kaas, zacht romig en verrassend licht-pittig. Heel lekker voor op het brood en natuurlijk ook geschikt op de kaasplank als variatie bij de overjarige of brokkelkaas. 

De Rotterdamsche Oude is een klassieke Goudse kaas, maar speciaal voor Rotterdam ontwikkeld. Kaas die net zo verrassend is als de stad, ook op klassieke wijze gerijpt tot een smaakvolle leeftijd, maar met een fris hart en een eigentijdse smaak. De Rotterdamsche Oude wordt op traditionele wijze gemaakt van verse melk van Hollandse weidekoeien, die net als de Rotterdammers de ruimte hebben om met de kop in de wind te staan. Door de zuivel daarna minstens een jaar op houten planken te laten rijpen ontstaat het bijzondere knispertje dat hem tot een verrassend lekkere kaas maakt met een intense, lange nasmaak.

 

Rotterdamsche Oude stroop

Bij De Rotterdamsche Oude zijn veel dingen lekker, maar stroop is wel een klassieker. Zo klassiek dat het voor veel mensen nieuw is. Probeer het eens en proef deze stoere combinatie. Hij lekker bij de borrel of gewoon op brood. De combinatie met De Rotterdamsche Oude kazen is perfect, maar het is ook heerlijk bij pathé en vleeswaren.

 

Algemeen

Onder de naam Rotterdamse Pakketten( h.o.d.n. Brandstore De Rotterdamsche Oude, de eerste en de enige), biedt Klaas van der Mast Rotterdamse lekkernijen aan, veel zijn er plaatselijk ontwikkeld en gemaakt onder het motto: niet lullen maar poetsen. En daarna genieten! Rotterdamse kwaliteitsproducten die in de zin van ouderwets handwerk zijn bereid; heb je een goed of smakelijk idee? Gewoon beginnen, hard werken en in jezelf geloven. En geen flauwekul, maar gewoon goed spul leveren. Dat is typisch Rotterdam en dat is wat Klaas met deze webshop voor ogen heeft. Ontdekken en verkopen van mooie Rotterdamse producten.


Lekkere & leuke Rotterdamse producten die in de webshop van de Rotterdamse Pakketten op de modernste manier voor u bereikbaar zijn (typisch Rotterdams, tegelijk oud én modern). Want jammer, maar waar: niet iedereen kan op een terrasje aan de Maas onder het genot van onze overheerlijke Rotterdamsche Oude kaas met een trendy biertje van stadsbrouwerij Noordt genieten van het Blaakse Bos en het Witte huis. Maar niet getreurd, met de webstore haalt u toch een stukkie Rotjeknor in huis. En heeft u wél het geluk in Rotterdam te zijn, u kunt mij vinden in de Markthal, unit 54. In de mooiste shopping mall van Nederland, laat ik u graag proeven van een geweldige kaas. Met een glaasje Port of Rotterdam, verscheept uit Portugal. Of de overheerlijke Rotterdamsche Confituur, de zeemansboter, de Rotterdammertjes, Rotterdamse Bal, de Maasstroompjes, de bieren van Noordt.

Ouderwets lekkere producten die iedereen moet kennen: “weet u, tijdens evenementen merkte ik dat veel Rotterdammers niet wisten dat deze wereldstad naast een wereldhaven ook een eigen wereldkaas heeft. Net als de stad, een product van de allerbeste kwaliteit met de modernste inzichten gemaakt. Dát wil ik graag aanbieden aan Rotterdammers, maar ook aan alle Nederlanders en al die wereldreizigers die hier komen. Ik ben groos op de stad en laat dat ook graag weten.”

 

Het merk De Rotterdamsche Oude
Deze kaas is ontstaan in de Kuip, het legendarische voetbalstadion van Rotterdam. Een stel ondernemende Rotterdammers in hart en nieren bedacht daar dat het tijd werd een echte 010-kaas op de markt te brengen. Een kaas die past bij de stad: vervaardigd op traditionele basis, naar moderne maatstaven en met een wereldsmaak!

De Rotterdamsche Oude is een wereldkaas die stevig met z’n poten aan de Maas staat, gerijpt als Delfshaven en pittig als Katendrecht. Eg Rottûdams. Wezenloos lekker. Het merk De Rotterdamsche Oude kreeg ook een beeldmerk de havenstad waardig: de skyline van de stad, uitgevoerd in de kleuren van het stadswapen.

Ook biedt De Rotterdamsche Oude u een range aan geschenkverpakkingen aan, waarin onze kaas is gecombineerd met andere heel lekkere en bijzondere Rotterdamse producten. En weet dat het beeldmerk van Rotterdam en de positieve uitstraling ervan uw (kerst-)cadeau zo bijzonder maakt dat uw vrienden, uw personeel en uw klanten er écht blij van worden. En da’s kneiter kaassie voor u.

Heeft u na het lezen van onze website nog vragen of opmerkingen, laat dan hier uw gegevens achter. Rotterdamse Pakketten neemt graag contact met u op.

De Rotterdamsche Oude bestaat uit verschillende producten, allen te koop bij Brandstore De Rotterdamsche Oude in de Markthal unit 54.

De Rotterdamsche Oude wordt op traditionele wijze gemaakt van verse melk van Hollandse weidekoeien, die net als de Rotterdammers de ruimte hebben om met de kop in de wind te staan. Door de zuivel daarna minstens een jaar op houten planken te laten rijpen ontstaat het bijzondere knispertje dat hem tot een verrassend lekkere kaas maakt met een intense, lange nasmaak.

De Rotterdamsche Oude is er net als de stad zowel in jong, oud of overjarig. En regelmatig komt er een nieuw, spraakmakend lekker product bij op onze planken. Houdt de webshop dus goed in de gaten. Een wereldkaas die stevig met z’n poten aan de Maas staat, gerijpt als Delfshaven en pittig als Katendrecht.

 

Onze Rotterdamsche Oude( cadeau) producten zijn:
 
- Kaas, 36 weken, wedge 150 gram 
- Kaas, 36 weken, schuitje, 300 gram
- Kaas, 36 weken, plat stukkie, 435 gram
- Kaas, 36 weken, hart stuk, 500 gram
- Kaas, 100 weken, schuitje, 300 gram
- Kaas, geit, 28 weken, 225 gram
- Kaas, Rotterdammert, ca. 1,5 kilo
- Port, tawny, 375 ml en 750 ml
- Port, ruby, 375 ml , 750 ml en 1,5 ltr(in houten kist)
- Port, white, 375 ml en 750 ml
- Wijn, Rode Wilem, 750 ml
- Wijn, Witte de With, 750 ml
- Wijn, Katendrechtse rose, 750 ml
- Kaasbollen, 125 gram
- Mosterd Dille dip, 190 ml
- Cranberry dip, 190 ml
- Jam, rood en wit
- Stroop
- Studenten-Haven
- Mini vijgen op port
- Vijgen-dadel balsamico
- Kaasschaaf gegraveerd
- Kaasschaafje met houten snijplank
- Kaasbijltje met houten snijplank
- Cadeaudoos 4 kant
- Cadeaudoos 8 hoekig
- Kaaspapier( voor de opengemaakte kaas in te pakken)
- Tassen

 

#Kaas


Rotterdamsche Oude (snijbaar oud/ 36 weken)
Een kleine 300 dagen heeft deze Rotterdamsche Oude in stijl gerijpt op houten planken en toch heeft deze heel smaakvolle kaas –heel bijzonder- maar weinig zout. Kenmerkend zijn de knisperende kristalletjes die de kaas een fris en uitdagend maken. De smaak is intens en vol karakter en heerlijk voor de namiddag borrel of uiteraard als afsluiting van uw diner. Drink er dan een Tawny of Ruby Portwijn bij. Maar ook als tussendoor-bite in combinatie met onze vijgen/dadel/balsamicoazijn of een mosterd-dille sausje met natuurlijk een fris Rotterdams biertje van Noordt.


Rotterdamsche Oude (brokkel / 100 weken)
Een wereldkaas die stevig met z’n poten aan de Maas staat. Met een smaak die net zo gerijpt is als het Oude Delfshaven en misschien nog pittiger dan Katendrecht. Net zo recht-door-zee als de Rotterdammer. Deze brokkelkaas combineert perfect met een stevig glas Rotterdamse Port of een speciaal biertje van Noordt. Probeer ook eens de licht zoete Balsamico azijn erbij, of de mosterd-dille saus. Een ideale combinatie voor een fijne en smaakvolle middag of avond. Ook in de fijne keuken doet de Rotterdamsche brokkel het uitstekend: geschaafd bij de carpaccio, geraspt over de pasta’s, of gebrokkeld in een salade of een quiche. Een wereldkaas voor een wereldhaven!


Rotterdamsche Oude, Geitenkaas
De Rotterdamsche Oude is van Rotterdam en dus gaat het merk De Rotterdamsche Oude ook met zijn tijd mee. Nu is er ook een Rotterdamsche Oude Geitenkaas, gemaakt van melk van Zuid-Nederlandse geiten. Heerlijk fris, licht en romig van smaak. Makkelijk te snijden, ook met de schaaf. Een kaas die net zo smakelijk als de Zwaan sierlijk is.

 
#Verschillende kaasverpakkingen: 

Rotterdammert (bol)
De Rotterdammert is natuurlijk onze knipoog naar de Edammer, waar het bolletje kaas ooit bedacht is. Maar 010-kaas is natuurlijk veel lekkerder. De Rotterdamsche Oude in een kogelvorm maakt de kaas extra lang houdbaar en is wel zo makkelijk om weg te geven als cadeau. Vroeger kon je, als de ijzeren kogels op waren, je vijanden er nog mee op afstand houden, maar Rotterdammers maken liever vrienden. We doen er ook een knap doossie eromheen met een patrijspoort, want heel veel wereldburgers zagen Rotterdam voor ’t eerst door zo’n rond raampje.
Een ideaal geschenk, deze smakelijke kaas, ook voor jezelf als je een tijdje naar het buitenland moet. De kaas is een extra belegen Goudse van ongeveer 1,5 kg. En lekker!


Platstukkie
Deze kaas heet zo omdat, u raadt het al, het niet in een punt gesneden is, maar plat. Het snijden wordt gedaan met een speciaal kaasmes dat eerst het midden uit de hele kaas snijdt. Vervolgens wordt de kaas gesneden in platte stukkies. Dat is gemakkelijk bij het schaven, of om in blokjes snijden voor op de kaasplank. Rotterdammers houden het graag simpel. Deze Rotterdamsche Oude kaas van 36 weken oud is zeer geschikt voor op het brood en in de lunchtrommel. Een Platstukkie weegt ca. 450 gram, het is ter bescherming vacuüm verpakt en in een mooi De Rotterdamsche Oude doosje gedaan.

Schuitje
Het Schuitje is Rotterdamsche Oude kaas in een leuke geschenkverpakking, 36 weken(belegen), 100 weken brokkel (overjarig) of geit 28 weken, is dit een perfect geschenk om bij iemand op de borrel te gaan. Of om jezelf eens te verwennen. De Rotterdamsche Oude kaas van 1 jaar oud is ook heel geschikt voor op het brood of als hartig tussendoortje. Een Schuitje 36 en 100 weken weegt ca. 300 gram, het is ter bescherming in een mooi DeRotterdamscheOude doosje gedaan én vacuüm verpakt, zodat de kaas lekker lang lekker blijft.

 
Wedge (36 weken)
Een mooi klein stukkie Rotterdamsche Oude van een jaar oud. Dit vacuüm verpakte puntje van ca 150 gram is ideaal om zo op een kaasplankje te presenteren. Lekker makkelijk. De verpakking zorgt ervoor dat de zacht-pittige smaak van deze belegen kaas met het kleine knispertje goed blijft. En als u toch bezig bent met lekkere dingen voor een gezellige avond: kijk eens bij onze zoet-warme Rotterdamse Port, bij de pittige Krotenmosterd of onze Balsamicoazijn. 

 

Hele kaas
Rotterdamsche Oude, snijbaar oud. De ‘originele rijping’ is een oude kaas, van minimaal 36 weken oud en de bekendste onder het label van De Rotterdamsche Oude. Smeuïg, romig en heel mooi snijdbaar, met een hele fijne smaak en een klein zoetje. De onbesproken en ongeëvenaarde kracht van de Rotterdamsche Oude is het echte genieten! Het beeldmerk en de uitstraling maakt deze kaas zo bijzonder dat veel consumenten en bedrijven het graag als cadeau of als relatiegeschenk afnemen. Een hele kaas heet een Wiel en weegt ongeveer 11 kilo. Dat is meer dan genoeg voor een indrukwekkend geschenk of een groot feest. En dat is kaassie! Want uw relaties zullen zich u herinneren. De betere restaurants hebben deze kaas graag in de koeling op voorraad liggen; het is een superieure smaakmaker in voorgerechten, bij salades, op pasta’s en natuurlijk op het afsluitende kaasplateau. Op verzoek leveren wij u ook een half wiel, of kleinere geschenkverpakkingen als het Platstukkie of het Schuitje. Klant is Koning. U vraagt, wij snijden, vacumeren, verpakken en verzenden of leveren persoonlijk, want bevalt het, dan horen we dat graag. Wij weten namelijk zeker dat u er geen spijt van krijgt.

 

#DRANK
In het assortiment van elke speciaalzaak hoort ook een lekker drankje. Onze Brandstore biedt u een aantal heerlijke wijnen, bieren en doe-het-zelf likeurtjes aan die perfect samengaan met onze kaas. Onder de naam Rotterdamsche Port leveren wij een drietal goede portwijnen, samengesteld en afgestemd op de Rotterdamsche Oude kaas door het befaamde Portugese porthuis C.A. Kopke. Onder de namen Rode Willem, Witte de With en Katendrechtse Rosé biedt De Rotterdamsche Oude u drie kwaliteitswijnen van het Franse Château L’Ermitage.

 

Portwijn
Met het aanbieden van portwijn direct uit Portugal staat onze brandstore in een traditie die in 1675 begon met de eerste scheepsleverantie van Aportoa uit de Portugese Douro door het Porthuis C.A. Kopke aan Holland. Op basis van een proeverij van De Rotterdamsche Oude kaas heeft Kopke speciale blends gekozen waarmee onze kazen een heerlijke combinatie vormen. Wij zijn dan ook trots u deze drie brands van Kopke als Rotterdamsche Port aan te kunnen bieden in onze Brandstore: Tawny, Ruby of White, deze portwijnen passen uitstekend bij de smaakvolle kazen van De Rotterdamsche Oude. De port komt het beste tot zijn recht als hij licht gekoeld geserveerd wordt bij een kaas op kamertemperatuur.

 

Rotterdamsche Port, Tawny

De Tawny van porthuis C.A. Kopke is een heel mooie Brand die onze Rotterdamse Brandstore waardig is. Vandaar zijn we groos op de naam Rotterdamsche Port. Tawny is in Portugal de populairste port voor na het eten. In Rotterdam hoeven we niet zo lang te wachten, wij weten hoe lekker deze portwijn in de namiddag is, samen met een kaasplankje Rotterdamsche Oude! Tawny Port begint als een Ruby Port. Door een langere periode op hout te rijpen verzacht de port en krijgt hij zijn mooie karakter. De grote eiken vaten zijn enigszins poreus, waardoor een deel van de wijn verdampt. Dit concentreert smaken in de resterende port. Doordat zuurstof toegang heeft kan de Tawny Port oxideren tijdens zijn tijd in de eiken vat, waarmee de kleur van de wijn langzaam overgaat van een paarsrode kleur tot een Tawny of roodbruine kleur. Tawny Port is een zachte port en heeft meestal hinten van hout, noten en gedroogd fruit. Een fijn contrast met de pittige, licht zoute Rotterdamsche Oude kaas.


Rotterdamsche Port, Ruby
Ruby Port is de heerlijke rode zoete port uit Portugal. Deze Rotterdamse Port is herkenbaar aan zijn donkerrode tot paarsrode kleur en heeft aroma's van rijp, donker fruit. Een Ruby Port is een mix van verschillende jaren, gemiddeld 3 tot 5 jaar oud. Een Ruby is minder complex en meer fruitig vanwege de relatief jonge leeftijd. Daarom is de Ruby Port bedoeld om meteen te drinken en is niet om nog jaren te bewaren. Ruby Port wordt ook veel toegepast in de keuken omdat voor lage kosten een bijzondere zoet-fruitige smaak aan gerechten wordt toegevoegd. Licht gekoeld is het een heerlijk drankje voor een warme avond met daarbij een contrasterend hapje. Denk daarbij aan de jongere Rotterdamsche Oude kaas (36 weken). Eenmaal geopend gaan Ruby Ports redelijk lang mee dus er is geen haast om de fles snel leeg te drinken.

 

Rotterdamsche Port, White
De witte portwijn van het Portugese porthuis C.A. Kopke is een Lagrima, het Portugese woord voor tranen. De tranen van de port ziet u bij het walsen van de wijn. Lagrima port is een typische zoete witte port, heerlijk bij fruitige desserts. Deze port heeft 4 tot 6 jaar gerijpt op houten vaten en heeft aroma's van bloemen en honing, de smaak is fris-zoet en de afdronk is vol, zoet en zacht. Serveer deze overheerlijke portwijn koel op 8–10 graden.


Miniport 
Heerlijke rode, witte of tawny portwijn van C.A. Kopke, gebotteld als Rotterdamse Port. Nu weer gelost in de haven van Rotterdam in navolging van de eerste scheepslevering in 1675 van dit beroemde Portugese porthuis. Onze Rotterdamse Port is niet zo oud, maar wel zo lekker. Een heerlijk klein cadeautje voor uzelf. Of een toepasselijk geschenk in combinatie met een lekker stukje RotterdamscheOude, misschien aangevuld met een mosterd-dille sausje of de overheerlijke balsamico azijn.

 

Mainport (Ruby, 1,5 lt)
Deze echte Kopke Ruby Port, ruim 2000 km ten zuiden van Rotterdam gebotteld in Vila Nova de Gaia in een kneiter van een fles. Dat mag ook wel als die uit Rotterdam komt. Want de ‘Port of Rotterdam’ is ook geen bescheiden haven. Een geweldig cadeau dus om bij andere mensen mee aan te komen. Of natuurlijk voor uw eigen feestje. Ruby Port is gemaakt om meteen te drinken en is niet om jaren te bewaren. Ruby Port wordt ook veel in gerechten toegepast voor de fruitige smaak. Deze port drinkt u iets gekoeld op zo'n 12 graden.

 

Online webshop met Rotterdamsche Oude producten ook te koop in de Markthal, unit 54. 

 

Dit cadeaupakket met kaas en jam is per stuk te bestellen. Voor grotere aantallen of andere samenstelling kunt u contact opnemen via info@rotterdamsepakketten.nl, bel met 010-3073474 of kom langs in de Markthal Rotterdam( unit 54, t.o.Leonidas)

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.