Categorieën

Kaasproeverijen Markthal

 Bezoek één van onze unieke kaasproeverijen in de Markthal( unit 54)!
 

Wij heten u van harte welkom met uw zakenrelatie, familie, vrienden of collega’s tijdens een groepsuitje in Rotterdam. De Markthal is per rolstoel bereikbaar. De proeverijen worden gehouden tijdens de openingstijden van de Markthal. Let op eventuele afwijkende tijden tijdens evenementen en/of feestdagen.

Brandstore De Rotterdamsche Oude is het eerste unieke concept in Nederland, dat vanuit één merk verschillende producten aanbiedt. Echte Rotterdamsche Oude kaas, wijn, port en andere lekkernijen. Ontwikkeld en gemaakt met de lokale en internationale allure van Rotterdam. Onder het motto: “niet lullen maar poetsen.”

Bij Brandstore De Rotterdamsche Oude, Unit 54 in de Markthal te Rotterdam, organiseren wij dagelijks kaasproeverijen waar u de smaak van De Rotterdamsche Oude kan proeven. 

 

Unieke lekkernijen uit Rotterdam

Centraal in de brandstore staat De Rotterdamsche Oude kaas. Een heerlijke kaas die net zo verrassend is als de stad. Gerijpt en smaakvol, met een fris hart en een ruime smaak. Een Rotterdamse lekkernij die ooit is ontstaan in De Kuip, het legendarische voetbalstadion van Rotterdam. De brandstore biedt een groot aantal andere Rotterdamse lekkernijen aan die uitstekend samengaan met De Rotterdamsche Oude kaas. Of op zich gewoon heel lekker zijn. Allemaal producten uit de stad, ontwikkeld door Rotterdammers en -als het even kan- ook op Rotterdamse bodem. Zo is er een heerlijke Port of Rotterdam die speciaal is geselecteerd om onze kaas te begeleiden, net als drie Franse topwijnen. Echt helemaal uit Rotterdam kunt u ook de bieren van Noordt bij de Rotterdamsche Oude verkrijgen. Denk daar nog de mosterd-dille saus of de balsamico azijn (vijg-dadel) bij en u ziet een fijne middag of avond tegemoet.

 

Er zijn 3 verschillende proeverijen:

 
=> 'Hoogstraat' bestaat uit:

 • puntje Rotterdamsche Oude kaas 36 weken oud
 • glaasje Rotterdamsche port óf glaasje puur sap

#Prijs € 2,50 per persoon. Duur: ongeveer 10 minuten.

Reserveren kan via info@rotterdamsepakketten.nl of via het contactformulier.


=> 'Blaak' bestaat uit:

 • puntje Rotterdamsche Fenegriek
 • puntje Rotterdamsche Oude kaas 36 weken oud
 • puntje Rotterdamsche Oude Brokkel 100 weken oud
 • baby vijgje op port
 • mosterd-Dille dip
 • glaasje Rotterdamsche port óf glaasje puur sap
 • 5% korting op assortiment m.u.v. van de cadeausets

#Prijs € 4,75 per persoon. Duur: ongeveer 15 minuten

Reserveren kan via info@rotterdamsepakketten.nl of via het contactformulier.

 

=> 'Markthal' bestaat uit:

 • puntje Rotterdamsche Fenegriek
 • puntje Rotterdamsche Oude kaas 36 weken oud
 • puntje Rotterdamsche Oude Brokkel 100 weken oud
 • baby vijgje op port
 • studenten-Haven
 • kaasbollen
 • mosterd-Dille dip
 • krotenmosterd
 • 1 glaasje Rotterdamsche port óf glaasje puur sap
 • 10% korting op assortiment m.u.v. van de cadeausets

#Prijs € 6,75 per persoon. Duur: ongeveer 15 minuten

Reserveren kan via info@rotterdamsepakketten.nl of via het contactformulier.


 
U krijgt uitleg over:

Het ontstaan van De Rotterdamsche Oude kaas (in het legendarische voetbalstadion De Kuip) de unieke Brandstore van De Rotterdamsche Oude de verschillende producten uit de regio Rotterdam, zoals het: de Maasstroompjes, het bier van Brouwerij Noordt, de krotenmosterd en de Rotterdamsche confituur.

Onze tasting van De Rotterdamsche Oude kaas zijn uniek in Rotterdam. Wij bieden deze exclusief aan groepen en individuen. Uitleg wordt gegeven in het Nederlands of Engels.


 
RESERVEREN:

Reserveren kan via info@rotterdamsepakketten.nl of via het contactformulier.

Hierop kunt u aangeven:

- aantal personen
- port of puur sap
- welke proeverij
- welke dag
- welk tijdstip
- welke taal

LET OP! Een reservering is pas definitief als u per mail een bevestiging hebt ontvangen! Geef uiterlijk 24 uur van tevoren het definitieve aantal personen door. Betaling geschiedt vooraf op factuur.
 
Voor vragen:
Brandstore Markthal Rotterdam
Ds.J. Scharpstraat 298-unit 54
T. 010-3073474
E. info@rotterdamsepakketten.nl

 

 

 

ALGEMEEN:

Zakelijke geschenken met Rotterdamse Pakketten

Bent u een Rotterdams bedrijf? Of is uw bedrijf gevestigd in Rotterdam? Laat dat ook uw klanten en relaties weten en verras hen op een smaakvolle manier met een cadeaudoos samengesteld door Rotterdamse Pakketten( h.o.d.n. Brandstore de Rotterdamsche Oude). Hét relatiegeschenk vol heerlijke Rotterdamse trots. In nauw overleg met u stelt de Brandstore een pakket samen van hoogwaardige foodspecialiteiten veel van Rotterdamse bodem en vaak in Rotterdamse bedrijven vervaardigd. Door het brede assortiment aan producten kan voor elke branche een toepasselijk themapakket samengesteld worden; voor binnen- en buitenlandse relaties, voor mannen en vrouwen en zelfs voor de kids van uw klanten. Van bier tot cider, van fruitsap tot thee, van wijn tot port, overheerlijke Rotterdamsche Oude kaas met een grote variatie aan fijne bijgerechten, hartige en zoete snacks, jam en tussendoortjes. Wij verzorgen de inhoud, desgewenst aangevuld met uw eigen promotieartikelen. Bent u geinteresseerd om op deze originele, smaakvolle en vooral Rotterdamse manier het goede contact van uw relaties met uw bedrijf te bevestigen, neem dan vrijblijvend contact op met de eigenaar van Brandstore De Rotterdamsche Oude, Klaas van der Mast.

Onder de naam Rotterdamse Pakketten( h.o.d.n. Brandstore De Rotterdamsche Oude, de eerste en de enige) biedt Klaas van der Mast Rotterdamse lekkernijen aan, plaatselijk ontwikkeld en gemaakt onder het motto: niet lullen maar poetsen. En daarna genieten! Rotterdamse kwaliteitsproducten die in de zin van ouderwets handwerk zijn bereid; heb je een goed of smakelijk idee? Gewoon beginnen, hard werken en in jezelf geloven. En geen flauwekul, maar gewoon goed spul leveren. Dat is typisch Rotterdam en dat is wat Klaas met zijn brandstore voor ogen heeft. Ontdekken en verkopen van mooie Rotterdamse producten.

Ouderwets lekkere Rotterdamse producten die in de webshop van de Rotterdamsche Oude op de modernste manier voor u bereikbaar zijn (typisch Rotterdams, tegelijk oud én modern). Want jammer, maar waar: niet iedereen kan op een terrasje aan de Maas onder het genot van onze overheerlijke Rotterdamsche Oude kaas met een trendy biertje van stadsbrouwerij Noordt genieten van het Blaakse Bos en het Witte huis. Maar niet getreurd, met de webstore haalt u toch een stukkie Rotjeknor in huis. En heeft u wél het geluk in Rotterdam te zijn, u kunt mij vinden in de Markthal, unit 54. De Markthal, de mooiste shopping mall van Nederland, laat ik u graag proeven van een geweldige kaas. Met een glaasje Port of Rotterdam, verscheept uit Portugal. Of de overheerlijke Rotterdamsche Confituur, de zeemansboter, de Maasstroompjes, de bieren van Noordt & Kaapse Brouwers. Allemaal onvervalst lekkere Rotterdamse producten. Ouderwets lekkere producten die iedereen moet kennen: “weet u, tijdens evenementen merkte ik dat veel Rotterdammers niet wisten dat deze wereldstad ook een eigen wereldkaas heeft. Net als de stad, een product van de allerbeste kwaliteit met de modernste inzichten gemaakt. Dát wil ik graag aanbieden aan Rotterdammers, maar ook aan alle Nederlanders en al die wereldreizigers die hier komen. Ik ben groos op de stad en laat dat ook graag weten.”

 
 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.